måndag 27 februari 2012

Svininfluensan är inte den stora faran – det är vaccinet!

Det finns bevis som visar på att det existerar ett internationellt brottssyndikat av storföretag som i strid med RICO akten (18 USC sec 1961-1969) har för avsikt att utföra massmord i Förenta Staterna, i Storbritannien och i andra länder runt om i världen, troligtvis under hösten och vintern 2009/2010, användandes som vapen ett påtvingat massvaccineringsprogram med giftiga vacciner efter det att avsiktligt ha släppt ut virus för att starta en pandemi som skulle vara oerhört lönsam för vaccinföretagen.

Det finns ett WHO-PM, daterat från 1972 att WHO beskriver en metod för att använda injektioner/vaccin för att döda människor i tre steg:

1972 WHO Bulletin 47, No 2 Memordanda #1 och #2 Virus-associerad immunpatologi

  1. Första steget är att försvaga immunsystemet genom upprepade vaccinationer.

  2. Andra steget genom att injicera en adjuvans, stor dos virus, i kroppen.

  3. Tredje steget, släppa ut ett nytt virus vilken det försvagade immunsystemet inte kan hantera och som sätter igång en massiv inflammatorisk reaktion och en cytokinesisk storm.

  1. Först totalt stänger av Immunsystemet.

  2. Ladda varje cell av Offrets kropp med Infektion.

  3. Koppla på Immunsystemet och orsaka därmed värden att döda sig själv i en Cytokinesisk Storm.
Ett, Två, Tre, Död.

Första resultatet av detta program kunde man se när svininfluensan kom. Personer som insjuknade drabbades av en total kollaps av immunsystemet och kunde bara räddas tack vare en massiv sjukhusinsats. Som tur var så blev spridningen av viruset bara begränsat men med en större spridning så skulle majoriteten dö.

Läs mer >>

Läs mer >>

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar